Skrivelse inlämnad till Bjuvs kommun

Vi har tillsammans med Bjuvs Brottarklubb, Vv84, Bjuvstorps FF och Norra Vrams skytteförening lämnat in en skrivelse till kommunen. Skrivelsen är diarieförd och kopior lämnade till Christer Pålsson, kultur/fritid, barn/utbildning, fastighetsavdelningen och Anders Månsson. Syftet med detta är att vi inte kan få svar på de frågor som vi tycker är relevanta. Har man ställt olika senarior mot varandra? Har man gjort de analyser som krävs? Det här är ett stort beslut som kan komma att påverka många föreningar inte minst vår egen. Om man anser att det krävs kommer det att lyftas i Kommunstyrelsen som har möte den 28 maj. Kommunstyrelsen kan sedan ta detta vidare till Kommunfullmäktige där vi hittar våra folkvalda politiker. Låt din röst bli hörd!

Vi i Bjuvs Gymnastikförenings styrelse gör allt i vår makt för att få till en överklagan på det ställningstagande kommunchef Christer Pålsson har tagit angående ombyggnation av Sporthallen. Vår ordförande Johanna Viltare kommer att kalla alla berörda föreningar till dialog i ärendet – vi känner oss alla förda bakom ljuset av kommunens agerande.

Vi kommer att hålla er alla uppdaterade men om ni har frågor, tips och idéer tveka inte på att ta kontakt med någon av oss i styrelsen.

Skrivelse_BGF_2014-05-24

Kommentarer inaktiverade.