Spinning

SpinSpinning fungerar utmärkt som rehabiliteringsträning för både idrottsmän och vanliga motionärer. Många föredrar spinning just för att säkerheten är hög och skaderisken låg. Spinning ger möjlighet till en bra och skonsam träning.

Detta är en motionsform på cykel som framförallt vill förbättra din kondition.Ung, gammal, tjej, kille, otränad, elit – alla tränar samtidigt. Det är en träningsform som passar alla eftersom du tränar efter din egen förmåga och själv reglerar motståndet. Man cyklar till varierad musik och anpassar tempot efter musiken. Tempoväxlingar mellan långsamt och snabbt höjer konditionen och ger även utrymme för återhämtning.

Glöm inte handduk och vattenflaska!

Hur bokar jag min plats??
boka din Spinning plats digitalt via boka-pass.se/bjuv

Du skapar enkelt din profil och bokar / avbokar dina pass enligt instruktionen.
Klicka på länken https://boka-pass.se/bjuv
Här registrerar du dig som användare och ändrar lösenord, klicka i att du accepterar sms meddelande, så får du automatiskt sms om du är reserv och en plats blir ledig. Vi kan även skicka ut andra viktiga meddelande till er Alla.
I kalendern bokar du dina pass genom att klicka på det pass du vill gå på, för att avboka klicka på passet och sedan avboka – enklare kan det inte bli!
Bokningssystemet har inte ännu någon app så vill du använda din telefon, spara sidan på hemskärmen!

Lathund boka pass

* Var på plats 5 min innan passet börjar för att garantera din bokade plats, annars går platsen vidare till drop-in

* Avbokning ska göras senast 2 timmar innan passet börjar. avboka din plats genom att klicka på ditt bokade pass i kalendern via boka-pass.se/bjuv

Tid/Plats:
Måndag kl 18:40-19:40 i Blå Hallen

Onsdag kl 18:00-19:00 i Blå Hallen

Ledare: Kenneth, Pelle och Johanna

Icke dagar höstterminen 2023:

Lämna ett svar