Förändringar i schemat

Vi har lite förändringar i schemat framöver.

Core on the ball utgår nu på söndag den 1/12.

Bamsegympa (3-5 år) utgår 12/12 pga att Brogårdahallen är bokad av skolan. Det betyder att barnen som är 3-5 år har sin sista gympa den 5/12. Vi förstår att detta är tråkigt, men det är av orsaker som vi inte kan styra över.

Vi är här!

Äntligen har vi fått upp hemsidan igen! Lite semester gjorde att det dröjde längre än önskat. Tack för att ni är förstående och hjälper oss att sprida vår information till de som inte har Facebook.

Tänk på att HappyHour på lördag utgår pga ledarutbildning.

Ha en riktigt skön vecka!

Talang utan kostnad

Talang Sverige kommer att ha auditionturné och en av städerna de kommer till är Helsingborg! Vi har fått möjligheten att ta del av gratis publikbiljetter.

Det kommer att vara en show fylld med spänning, glädje, förundran och överraskningar tillsammans med våra talanger på några av Sveriges största arenor. I samband med inspelningen arrangeras även ett event som öppnar 1,5 timme innan TV-inspelningen. Här får du möjlighet att tillsammans med vänner och familj testa olika aktiviteter. På plats har vi bland annat Playstation, konstnärsverkstad och andra roliga aktiviteter. Vi bjuder även på godis och dryck!

Inspelningarna äger rum på Helsingborg Arena den 26 och 27 november, och det är två inspelningar per dag. Den första är kl. 14.00-18.00 och den sena är kl. 18.00-22.00.

Boka biljetter på: talangpublik@fremantlemedia.se
Uppge namn, antal biljetter, datum och tid.
Åldersgräns 12 år, 8 år med målsman.