Terminsstart

Äntligen är den här – terminsstarten!
Våra schema är uppdaterade och det mesta är sig likt men några förändringar har vi.

Rumblebag har tillkommit med två pass per vecka. Torsdagar kl 19.30-20.00 och söndagar kl 17.00-17.30. Antalet platser är begränsat till 20 st men det finns möjlighet till platsbokning (se tidigare inlägg).
Kom-igång-gympan har vi dessvärre varit tvungna att ta bort från vårt schema. Det är verkligen väldigt tråkigt! Vi har gjort vad vi har kunnat för att försöka lösa detta men inte lyckats. Vi hänvisar er som har gått här eller har tänkt börja på just det här passet till något av våra andra pass. Rygg-gympa och Lätt Medelgympa har lite lägre intensitet och passar bra att börja med. Vill man som nybörjare gå på våra andra pass är man givetvis välkommen. Det går att anpassa övningarna till både lägre och högre intensitet. Hos oss är alla välkomna!
HappyHour och Core on the ball är tidigarelagt en timme och ligger nu mellan kl 9 och kl 10.
• Functional & Core har ersatts av Core och Tabata. Dessa pass kommer varvas – varannan vecka Core och varannan vecka Tabata. (med reservation för förändring)
PowerStep är fortfarande lika mycket power dock utan styrkedelen. Här kommer det istället bli full fokus på Step.
• På söndagar har vi en nyhet för våra minsta barn (3-5år) som heter PowerKidz. Det kommer vara likt Bamsegympan men med färre redskap.
PowerYoga hittar man samma dag men några timmar tidigare, kl 17.30-18.30 på torsdagar. Utöver det har vi några pass som har mindre justeringar när det gäller tiden.

Väl mött till ett nytt träningsår fullt av energi och glädje.

Vi har bra träning nära dig!

Kommentarer inaktiverade.