Ni missar väl inte PinkSunday

PinkSunday

På söndag kommer det bli en fantastisk dag. En rosa dag! Vi har träning som är öppen för alla, inga avgifter eller medlemskap krävs.

I Sporthallen kommer vi ha träning mellan kl 9 och kl 11 och schemat ser ut så här: (ca tider)
9.00–9.40 Functional Core
Ledare: Johanna, Lotta och Jessica
9.40–10.20 Latin Moves
Ledare: Johanna
10.20–11.00 F.I.T. (Funktionell intervall träning)
Ledare: Jessica
Är du inte med från början – kom uppvärmd!

Det kommer vara Spinning i klubblokalen på Schaktsgatan mellan kl 10 och kl 12. Du kan boka dig för 1 eller 2 timmar. Ring eller skicka ett sms på telefon 0722-29 15 23 och boka en cykel. Mellan 10 och 11 är det Cecilia som sitter på ledarcykeln och timmen efter tar Tommy över.

Alla pengar vi får in under denna dagen kommer oavkortat gå till Bröstcancerfonden och en särskild fond som vi har startat i Bodil Perssons namn. Bodil som har varit ledare i vår förening gick dessvärre bort i cancer för ett par år sedan.

Förutom att vi kommer sälja Rosa bandet produkter kommer även Elin Lönn att finnas på plats i Sporthallen. Elin designar smycken – Änglar by Elin. Elin kommer att sälja armband där överskottet kommer gå till Bodils fond. Vill ni läsa om henne hittar ni mer info på hennes hemsida. (som är under uppdatering)

ICA Maxi i Hyllinge har varit generösa och sponsrat oss med dryck och bananer så vi ska hålla energin uppe och orka ge allt i vår träning.

Det kommer att finnas överraskningar i båda våra lokaler och dessa kommer från Aller Media AB. Mer om detta på söndag!

Hoppas vi ses på söndag!

Kommentarer inaktiverade.