Vi vågar nästan inte tro det…

Idag fick vi äntligen svar på våra frågor. I ett långt mail från Christer Pålsson, kommunchef till Bjuvs gymnastikförening och Bjuvs brottarklubb,  fick vi bifogat kostnadsanalyser m m som förklarade hur besluten i lokalfrågan har tagits. Men av allt som står i det mailet är följande viktigast för oss att förmedla till er:

”Sammanfattningsvis; kommunstyrelsens ställningstagande i onsdags innebär att det inte längre är aktuellt att finna andra lokaler för er verksamhet till hösten.”

och Christer Pålsson avslutar med:

”När förutsättningarna för höstens verksamhet nu klarnat hoppas jag ni kan känna arbetsro och planera höstens verksamhet. Det jag hör och förstår är att era verksamheter är mycket uppskattade.”

Som sagt så vågar vi knappt tro att det är sant men vi kommer nu sätta full fokus på att få klart vårt sommarschema och hoppas på att dra igång inom en väldigt snar framtid.

Vi vill passa på att tacka för ett väldigt bra samarbete med Bjuvs brottarklubb, Bjuvstorps FF (som faktiskt låg bakom förslaget att stå enade i det här ärendet), Vv84 och Norra Vrams skytteförening. Vårt samarbete slutar inte här!

Tillsammans är vi starka och vi värnar alla om en mångfald i föreningslivet!

Kommentarer inaktiverade.