Många frågor kring Sporthallen

Bjuvs Gymnastikförening har idag fått glädjande information av Marie Hammar (C). Det har idag tagits ett beslut om att det blir mer kostnadseffektivt för Bjuvs kommun att använda sig av moduler på Brogårdaskolan, än att genomföra ombyggnationen av Sporthallen för att den ska kunna erbjuda Bjuvs Brottarklubb en ändamålsenlig lokal!

Såklart är detta fantastiska nyheter! Vi har verkligen kämpat för att ta del av kommunens beslutsunderlag då vi starkt har ifrågasatt om beslutet är taget på rätt grunder. Vi har ännu inte fått beskedet bekräftat av kommunen och vi fick rådet av Marie Hammar att ställa frågan direkt till Christer Pålsson, kommunchef. Vår ordförande Johanna Viltare har idag mailat honom för att få svar på om det är ett beslut som är taget och om vi kan planera vår verksamhet utefter det.

Vi vill göra er medvetna om att vi inte på något sätt varit oroliga i onödan, som Anders Månsson säger i Bjuvsnytts artikel, för att ”någon tittat på lokalerna”. Vi har fått klara besked av berörda förvaltningar att vi inte kunde räkna med Sporthallen för vår verksamhet.

Om vi inte hade lagt ned ett ofantligt arbete och faktiskt ifrågasatt kommunens agerande hade utgången varit en helt annan!

Johanna Viltare, ordförande: ”Det är med stolthet jag ser på varje delaktig styrelsemedlem och medlem som engagerat och stöttat med kunskap, tid och inte minst tålamod för att komma hit! Tillsammans gör vi skillnad –inte bara för vår förening, utan även för resten av föreningslivet i Bjuv. Jag har redan initierat ett mötes forum med andra föreningar i kommunen för att befrämja vår dialog, eventuella synergier, samt förbättring av folkhälsan!”

Vi i styrelsen gör allt i vår makt för att vi ska kunna erbjuda Bra träning Nära Dig – till ett bra pris för alla åldrar!!

Så snart vi fått bekräftelse på beslutet kommer vi att informera er!

Ha en riktigt skön Kristihimmelfärdshelg!

Läs artikeln på bjuvsnytt.se

Kommentarer inaktiverade.