Inbjudan till årsmöte

Vi hälsar alla våra medlemmar varmt välkomna till Bjuvs Gymnastikförenings årsmöte 2014!

Tisdagen 28 oktober kl.18:30 – 19:30 i Klubblokalen, Schaktsgatan 3, Bjuv.

Kom gärna med förslag som kan utveckla och förbättra vår förening! Fundera – i stort eller smått – och skriv ihop en s.k. motion som är ett medlemsförslag riktat till årsmötet, vårt högsta beslutande organ där alla medlemmar har en röst.

Sista datum att skicka motionen är den 30 september (4 veckor innan årsmötet).

Anmälan och eventuella motioner skickar du till johanna.viltare@telia.com

Rosa oktober

Banners_RB14_250_kop_bandet

Oktober närmar sig och även detta året kommer vi på olika sätt att samla pengar till Rosa Bandet.

Den 19 oktober kan ni redan nu boka in i era kalendrar. Då kommer vi att ha Pink Sunday. Vi håller som bäst på att planera och återkommer med mer information när bitarna har fallit på plats.

Vi har redan nu börjat sälja Rosa bandet produkter. Allt finns att titta på i anslutning till våra olika träningstillfällen. Ta kontakt med ledare eller värd om du har frågor eller är intresserad av att köpa något.

Rosa Bandet:
Rosa sidenband: 25:–
Kasse med rosa handtag: 50:–
Reflex: 25:–
Bilmagnet: 25:–
5-pack nagelfilar: 25:–
Pinklady bagtag: 25:–
Rosa Bandet bagtag: 25:–
Regnkappa: 30:–

Bokning av Rumblebag

Ikväll klockan 19.30 öppnar bokningen till nästa torsdags Rumblebag. För att underlätta det administrativa kring bokningen önskar vi att ni i första hand skickar ett sms. Ni får ett svar så snart ansvarig ledare har tid och möjlighet att svara på ert sms.
För att boka:
Skicka ditt namn + Rumble + dag till telefon 072-229 15 23

Terminsstart

Äntligen är den här – terminsstarten!
Våra schema är uppdaterade och det mesta är sig likt men några förändringar har vi.

Rumblebag har tillkommit med två pass per vecka. Torsdagar kl 19.30-20.00 och söndagar kl 17.00-17.30. Antalet platser är begränsat till 20 st men det finns möjlighet till platsbokning (se tidigare inlägg).
Kom-igång-gympan har vi dessvärre varit tvungna att ta bort från vårt schema. Det är verkligen väldigt tråkigt! Vi har gjort vad vi har kunnat för att försöka lösa detta men inte lyckats. Vi hänvisar er som har gått här eller har tänkt börja på just det här passet till något av våra andra pass. Rygg-gympa och Lätt Medelgympa har lite lägre intensitet och passar bra att börja med. Vill man som nybörjare gå på våra andra pass är man givetvis välkommen. Det går att anpassa övningarna till både lägre och högre intensitet. Hos oss är alla välkomna!
HappyHour och Core on the ball är tidigarelagt en timme och ligger nu mellan kl 9 och kl 10.
• Functional & Core har ersatts av Core och Tabata. Dessa pass kommer varvas – varannan vecka Core och varannan vecka Tabata. (med reservation för förändring)
PowerStep är fortfarande lika mycket power dock utan styrkedelen. Här kommer det istället bli full fokus på Step.
• På söndagar har vi en nyhet för våra minsta barn (3-5år) som heter PowerKidz. Det kommer vara likt Bamsegympan men med färre redskap.
PowerYoga hittar man samma dag men några timmar tidigare, kl 17.30-18.30 på torsdagar. Utöver det har vi några pass som har mindre justeringar när det gäller tiden.

Väl mött till ett nytt träningsår fullt av energi och glädje.

Vi har bra träning nära dig!