Rumblebag öppnar bokningen till nästa vecka nu!

Vi kommer under hösten att erbjuda två tillfällen att träna Rumblebag och det är torsdagar 19.30-20.00 och söndagar 17.00-17.30. Båda tillfällena är i Sporthallen. Eftersom vi har en begränsning på de här passen till 20 personer kommer vi att ha platsbokning. Vi släpper platserna en vecka i förväg, samtidigt som den veckans pass pågår. Så vill du boka till söndagens pass så är det söndagen innan kl 17.00 som vi öppnar bokningen. Först till kvarn gäller! Denna veckan öppnar vi bokningen redan nu. Både till torsdagens och till söndagens Rumblebag. Så redan nu kan du boka Rumblebag 4/9 och 7/9.

Hur gör man då för att boka?
Alt 1: Skicka ett sms till 072-229 15 23 där du skriver ditt namn + Rumble + dag. Du kommer få ett nummer tillbaka som bekräftelse på att du fått en plats. Är det fullbokat blir du antingen uppsatt som reserv eller så får du besked på att det är fullbokat.
Alt 2: Ring till 072-229 15 23 och boka din plats. Får du inget svar ber vi dig att prova igen lite senare.

VIKTIGT! Vid förhinder måste du avboka din plats.

Hösten närmar sig!

Vi har en del roliga nyheter och en del tråkiga förändringar i höst!

Schemat för hösten är färdigt
Det kan ske förändringar så vi reserverar oss för det. Det är ett komplicerat pussel vi lägger som sen ska passa in i hallar där vi samsas med många andra föreningar. Gå in och titta redan nu. Schemat för HappyHour får ni vänta lite på, den som väntar på något gott…

En del av er kommer sakna Kom-igång-gympan i schemat
Just nu ligger det inte med i schemat men vi hoppas på att hitta en bra lösning för detta passet!

Vår medlemsavgift för vuxenträningen har höjts
Vi ökar avgiften från 700:– till 900:–. Detta är för att möta höjning av lokalkostnader och även ge oss möjlighet till att investera i ny bra träning.

Vi inför 10-kort även på övrig träning
Det kommer att kosta 500:– och är inte personligt.

Rumblebag går in som ordinarie pass i höst
Vi är väldigt glada och stolta över vår nyhet! Fyra av våra ledare var med på den första utbildningen i Rumblebag i Sverige så vi är en av de första föreningar/anläggningar som introducerar den här träningsformen.  Många efterfrågar kort och högintensiv träning och det är just vad man får här. Vi tränar kroppen med en extern vikt och vi gör det med komplexa rörelser som gör att vi använder många muskler samtidigt och vi får därmed en effektiv och snabb träning.

Vi börjar med PowerKidz på söndagar
Vi ser att efterfrågan på barngympa är stor. Våra Bamsegympapass är fulla och PowerKidz kommer bli en energifylld kick på söndagförmiddagen.

Functional-Core kommer att ersättas
Här kommer vi istället att varva Core-träning med Tabata. I Core-träningen ligger fokus på bålen (mage och rygg) och  i Tabatan varvar man arbete och vila i korta intervaller. I Tabatan är målet att träna hela kroppen på ett kort och intensivt sätt.

Vi ser fram emot en spännande och utmanande höst tillsammans med er!

 

Invigningsfest

Imorgon händer det grejer på Skills frisörsalong. Det är invigning av deras nya lokal i stationshuset här i Bjuv och vi är med på festen. Och som sig bör på en invigningsfest kommer det vara massor av fina erbjudande bl a hos oss. Vill ni ta del av erbjudandet kom till Skills imorgon lördag mellan 10-14. Erbjudande hos oss måste köpas personligen och som man säger ”Cash is king”. Våra erbjudande gäller vår vuxenträning!

För att ha lite koll på hur mycket cash man ska ha med sig kommer här höstens ordinarie priser. :-)

Vuxen grupp (ej spinning)
Medlemskort Ht13–Vt14    900:– Träna hur mycket du vill (ej Spinning)
10-kort    400:–

Spinning
50-kort    1500:–
10-kort    400:–

Till dig som vill ha allt
Medlemskort (ht13-vt14)    900:–
+ 50-kort Spinning     1500:–
- Rabatt vid medlemskap     -300:–
Totalt ordinarie pris    2100:–

Till dig som vill ha allt (men lite mindre)
Medlemskort (ht13-vt14)    900:–
+ 10-kort Spinning     400:–
- Rabatt vid medlemskap    -40:–
Totalt ordinarie pris    1260:–

Vi ses imorgon!

Hösten närmar sig

Nästa vecka är sista veckan med sommarträning och vi måste då göra en liten förändring i schemat. Torsdagens HipMoves utgår och ersätts av Tabata, samma tid – samma plats.

På måndag den 18/8 drar Spinningen igång som vanligt igen. Måndagar, onsdagar och torsdagar kl 18-19 och söndagar 10-11. Ring/smsa och boka tid på telefon 0722-29 15 23.

Den 1/9 är det dags att starta höstterminen och det schemat kommer att publiceras inom kort.

Njut av sensommaren!