Nu är det dags!

Äntligen är det premiär för vår nyhet – Rumblebag. Vi är bland de första i Sverige som introducerar den här träningsformen. Tisdagen den 17 juni kl 18.30 kör vi vårt första pass. Rumblebag har en begränsning på 20 personer, men eftersom de är högintensiva och därför är enbart är 30 minuter långa kommer vi att ha dubbla pass vid behov.

Vad är Rumblebag? Bagen är en skön mix av kettlebell (handtagen), sandsäck (innehållet) och medicinboll (formen). Man kan med den göra en mängd olika övningar, ofta komplexa som innebär att vi arbetar med en stor del av vår kropp samtidigt – inga isolerade muskler. Det gör träningen väldigt effektiv. Pulsbaserad styrketräning med ett för Sverige alldeles nytt redskap.

Sol och värme!

Sommartraning
Oh yes! Det ser ut som om det blir fint väder på vår sommarpremiör (10 juni). Vi siktar därför på att vara på Hedvalla. Vi kör igång kl 18.30! Det blir intervaller, intervaller, intervaller… Styrka och puls i en grym mix Brukar ni lyssna på musik på Spotify i telefonen el någon annan lättburen enhet och vill lyssna imorgon när ni tränar – ta med den. Vi kommer förhoppningsvis kunna bjuda på en härlig spellista!

Sommarkortet kostar 150:– och då kan du träna hela sommaren. Det går också att betala 20kr/gg. Vi gillar jämna pengar Sommarkortet gäller inte Spinning.

Vi ses imorgon!
Jessica & Tommy

Time for summer!

Ni har varit så tålmodiga och väntat och längtat. Nu har vi äntligen fått det på plats – Sommarschemat 2014!

Vi har en del nyheter!

Rumblebag:
Har ni tränat hos oss under våren har ni inte missat detta. Vi har pratat om detta länge och nu är det dags. En Rumblebag är en fantastisk blandning mellan medicinboll, sandsäck och kettlebell. Det är högintensiv pulsbaserad styrketräning med komplexa rörelser (ej komplicerade) för ett fantastiskt resultat på kort tid.

HipMoves:
Det är precis vad det låter. Höfter i rörelse. Det blir latin och aerobics i en fantastisk mix och man vet aldrig vad som komma skall. Ett riktigt sommarparty! Låt höfterna rulla :)

BodyUse:
Här jobbar vi både tillsammans i parövningar men även individuellt. Vi använder inga redskap utan kommer att använda kroppen som vikt och motstånd.

Vi förbehåller oss rätten att ändra i schemat.