Rosa bandet

Pink Sunday 014
Vi var många som under hela oktober bidrog till Rosa Bandet. På vår Pink Sunday fick vi in 5000:– en helt fantastisk summa som vi är så stolta över att presentera. Nu har vi sålt färdigt våra rosa produkter och kan med glädje meddela att vi fått in ytterligare 2255:–. Så totalt har vi samlat in 7255:– som oavkortat kommer att gå till Bröstcancerfonden och Bodil Perssons namn.

Vi vill tacka er alla som har bidragit till detta fina resultat. Vi hade en dag, en månad,  som gjorde skillnad där vi bidrog i kampen mot bröstcancer.

 

Vill ni minnas lite extra, gå in och titta på bilderna från Pink Sunday!

HD på besök

Vi hoppas och tror att HD kommer och besöker oss i mellandagarna. Som det ser ut nu kommer det att komma en reporter på F.I.T kl 10 den 27/12. Vi hoppas att vi blir många i Sporthallen för att kunna visa oss från vår rätta sida. Så upp ur sofforna, borsta bort pepparkakssmulorna och kom och träna med oss. Det är tuff och rolig träning och dessutom utan kostnad.

Jullov…

Måndagen den 9/12 går vi in i sista ordinarie vecka för detta året. Tänk vad tiden går fort, det måste vara för att vi har så roligt :-) Och eftersom vi har så roligt kan vi inte låta bli att ha träning trots alla röda dagar. Passa på att varva julmys och nyårsfest med träning!

Spinning: (ordinarie avgift)
Söndagen den 22/12, kl 10.00
Lördagen den 28/12, kl 10.00

Träning i Sporthallen: (utan kostnad)
Fredagen den 27/12, kl 10.00. F.I.T. med Jessica
Måndagen den 30/12, kl 18.00. Functional & Core med Cecilia.
Torsdagen den 2/1, kl 18.00. Functional & Core med Lotta.

OBS! Spinningen kör på som vanligt även vecka 51.

Julerbjudande

Köp medlemskort för vårterminen nu och börja träna redan idag!. Du betalar endast 400:– för träning fram t o m mitten av maj!

För vuxna har vi 10 träningstillfällen i veckan fördelat på 6 dagar och inte minst Vi har bra träning nära dig!