Vi kan inte vara utan er…

Boka in Lördagen den 8 juni – nu! Det finns världens chans till att ha en härlig lördag tillsammans. Vi börjar kl 10 i Sporthallen med SommarStep med krydda. Det blir både hantlar och gymbollar också. Efteråt åker vi till Mölledammarna för gemensam picknick – ”BYO-style” (bring your own). Ta med familj, vänner, grannar, någon från tåget… ;-) Det är fritt för alla!

Meddela oss gärna att du/ni kommer. Vi hoppas på att vi blir riktigt många!

Sommarträning 2013 och lite till…

Vi vet att ni är många som har längtat och vi är så glada för att ni är förstående och tålmodiga. Vår önskan är att kunna ge er den träning ni har önskat och dessutom så mycket som möjligt. Vi har nu äntligen knåpat ihop schemat för Sommarträning 2013 och hoppas vi blir många som svettas tillsammans på dessa pass. Observera att det är lite olika längd på passen.

Nu på söndag har Spinningen sitt sista söndagspass och tar därefter helgledigt. Passa på att boka plats redan nu på telefon 0722-29 15 23. När det gäller Spinningen vill vi även informera om att facebookgruppen som heter Spinning – Bjuvsgymnastikförening kommer att stängas ner och vi hänvisar er till föreningens gemensamma sida Bjuvs Gymnastikförening.

En liten förändring har gjorts på vår hemsida. All info om var och när ni hittar våra pass ligger under Schema & kalender. Här är alla schema samlade och vi hoppas på så vis det blir lättare att hitta rätt till er favoritträning.

Vem är Tobias?

Äntligen har vi fått vår första medlemspresentation klar. Är ni nyfikna på Tobias? Läs om honom, vilka pass han går på och vad han tycker om vår träning.

Känner du att du skulle vilja bli presenterad på vår hemsida på samma sätt som vi nu gjort med Tobias, snälla tveka inte utan ta kontakt med oss. Prata antingen med en ledare när du är och tränar, skriv ett meddelande/inlägg på vår Facebook sida eller maila oss.