Det blir nästan aldrig som man tänkt sig…

Även denna vecka har vi förändringar i schemat!

Idag utgår Qigongen och även vecka 19 är det passet inställt. Och eftersom det är helgdag nästa onsdag betyder det att Qigongen är slut för denna terminen.

Cecilia har inte möjlighet att ha HappyHour på lördag så istället för Functional & Core blir det F.I.T. med Jessica och det blir med lite extra puls.

Fler förändringar i schemat!

Eftersom vi har inspirationsdag på söndag kommer alla ordinarie pass att utgå. Det som finns möjlighet att få plats på är Spinningen. Det är reserverat ett antal platser för de som deltar på inspirationsdagen och övriga platser går till de satt upp sig på listan i spinninglokalen. Har du inte gjort det och gärna vill spinna ring eller skicka ett sms till 0722-29 15 23.

Trångt och mysigt i vår värld!

inspirationsdag_001
Aldrig kunde vi tro att platserna till Inspirationsdagen skulle ta slut så fort. Vi kan inte annat än att säga att vi är fantastiskt glatt överraskade. Nu är det mindre än en vecka till ”take-off” och vi ser verkligen fram emot dagen. Vi är taggade och har börjat förbereda oss.

Till alla er som vi välkomnar till vår värld (dvs ni som har fått plats):
Om det tråkigt nog skulle hända något (t ex sjukdom) som gör att ni inte kan deltaga på söndag måste ni ringa Johanna på tel: 073-077 08 56 och meddela henne muntligen. Gör detta så fort som möjligt!

Till er som ej fått plats men gärna vill ha:
Eftersom efterfrågan på platser är större än tillgången har vi påbörjat en reservlista. För att detta ska fungera måste ni sms:a Johanna på tel: 073-077 08 56 (Ja, jag vet det står i stycket ovanför ;-) ) att ni vill bli uppsatta. OM vi får återbud till söndag kommer det troligtvis att vara sena återbud vilket gör att ni måste svara när vi ringer och erbjuder en plats. Om vi inte får tag i er går chansen till nästa person på listan.

Har ni frågor kring dagen finns vi här för er! Haffa ledaren på passet du går på eller ring till någon av oss!

//Jessica

I vår värld…

…vill vi ha tid för alla!

På vår inspirationsdag kommer därför antalet platser att begränsas till 30 st. Detta är för att ni som kommer ska kunna få ut det mesta möjliga av dagen.

När du lämnar din anmälan till någon av oss ledare kommer vi att skriva datum på lappen för att ha koll på när anmälningarna kom in. Först till kvarn…

Vi vill även veta om ni på passet kl 10 vill gå på Spinning eller vara kvar i Sporthallen på en Workshop.