Inspirationsdag

Ni missar väl inte att vi planerar en inspirationsdag. Den är planerad till den 14 april och just nu ligger listor för intresseanmälan ute i våra träningslokaler. Hittar ni inte den, fråga ledaren på plats.

Senaste dag för intresseanmälan är den 10 mars.

Den här dagen är alla välkomna, det finns alltså inget krav på att man ska vara medlem. Kostnaden för en heldag med workshops, träning och lunch kommer att vara 100 kr.

Har du frågor är du alltid välkommen med funderingar!

Viktig information!

Detta gäller er som tänker gå på HappyHour på lördag!

De flesta av er har säkert hört om att en 6-årig pojke i Bjuv avled för ett par veckor sedan. På lördag den 2/3 är det begravning och familjen bor på Idrottsvägen (samma gata som Sporthallen ligger på). Vi har lovat att gästerna ska få använda vår parkering och om inte Bowlingföreningen har något att invända kommer parkeringen på lördag var full. Jag ber er som tänker komma på lördag att i så stor utsträckning som möjligt ta er dit på annat sätt än med bil och om det inte är möjligt försök att samåka. Kom i god tid och parkera en bit bort!

Våra tankar går till pojkens familj!

//Jessica

Vilket tryck!

Vasaspinningen var mer populär än vi någonsin kunde drömma om. Alla cyklar är redan bokade! Till er som lyckades knipa en plats – Grattis och kör nu så det ryker!

Till er som inte fick en cykel och väldigt gärna skulle vilja vara med på söndag. Meddela någon av spinningledarna detta så sätter de upp er som reserver (det brukar alltid bli återbud) och kan dessutom (om ni vill) ringa in er om det är någon som mot förmodan inte orkar köra alla 4 timmarna.

Spinningen kommer ni i kontakt med på deras telefon 0722-29 15 23. Får du inget svar, skicka ett sms.

Ändring i schemat!

Dessvärre har Annika blivit sjuk så morgondagens Kom-igång gympa utgår. Istället blir det ett Cardio Intervall. Hoppas trots det att det blir många som kommer och svettas.

Cardio Intervall är ett pass med fokus på pulshöjande övningar. Vi jobbar i 40 sekunder och vilar 20. Rörelserna går att utföra efter den egna kroppens förmåga.

Hoppas vi ses kl 18.45 i Varagårdshallen.

//Jessica

Mer info om vår Vasaspinning

Den 3 mars är det åter dags för Vasaloppet och självklart sitter vi redo på våra cyklar! Kl 8 kör vi igång och vi vill självklart att alla cyklar ska vara fulla. Vi ledare kommer att köra i par där en styr passet och den andra hjälper till att peppa!

Detta året kommer vi att ha bokning den dagen. Det är fyra timmar man kan boka sig för och vill du och känner att du orkar är du självklart välkommen att boka alla fyra timmarna.

Bokning kommer att vara möjlig från och med söndagen den 24/2. Bokning och avbokning fungerar precis som vanligt, antingen skriver du upp dig på listan i samband med att du är på spinning eller så ringer du eller skickar sms till tel: 0722-29 15 23. Och får du förhinder avbokar du din tid i så god tid som möjligt för att någon annan ska få chansen istället.

Vi bjuder på blåbärssoppa, precis som sig bör på ett Vasalopp, men även choklad, frukt och kaffe.

Vad kostar det? Denna dagen kryssar vi inga kort och alla är välkomna. Ni väljer själv hur mycket ni vill betala och alla pengar går till Barncancerfonden.

Kom och utmana dig själv tillsammans med oss!