Vasaspinning

Självklart blir det Vasaspinning även i år. Vi kör igång samtidigt som startsignalen går den 3 mars och följer loppet live. Vinnarens målgång är även vår målgång.

Vi bjuder på blåbärssoppa, precis som sig bör på ett Vasalopp, men även choklad, frukt och kaffe.

Vad kostar det? Denna dagen kryssar vi inga kort och alla är välkomna. Ni väljer själv hur mycket ni vill betala och alla pengar går till Barncancerfonden.

Mer info kommer, så håll koll här på hemsidan och på Facebook.

Medlemsavgifter för VT 2013

Många har frågat oss om våra medlemspriser för VT 2013 och det tyder på att vi kommer få många nya medlemmar och det gör oss väldigt glada. Nedan följer priser och inbetalningsinformation:

Priser för VT 2013

3–7 år 150:–
8–16 år 200:–
17–  400:–

Tillkommer 100 kr/år till licensförsäkring för de som i sin träning gör roterande hopp på trampett. Avgiften sätts in på bg 210-7746. Ange deltagarens namn, födelsenummer samt namnet på ledaren.

Vad händer på onsdagar?

Nästa onsdag, den 6 februari, välkomnar vi Annika tillbaka efter sin föräldraledighet. Hon kommer då att ha Kom-igång gympa på onsdagar 18.45. Mer information om detta passet kommer inom kort.

Men Cardio Intervall då? Som vi sagt tidigare kommer vi under tre veckor testa Cardio Intervall. Det är väldigt roligt att höra att så många är positiva till upplägget och jag kommer att plocka in lite av detta i mitt HappyHour redan på lördag. Men först kör vi så det ryker på onsdag!

//Jessica, Bjuvs GF

PowerStep torsdag 24/1 inställt

Dessvärre är Johanna bortrest på torsdag och vi har ingen ledare som kan gå in och ersätta henne. Vi beklagar detta men nästa vecka är allt som vanligt igen och då utlovas det ”lite mer power”.

Om du känner någon som brukar gå på detta passet är det jättebra om du berättar att det inte blir någon träning i Sporthallen på torsdag.

Är du ändå träningssugen finns det annat att gå på:
Qigong kl 17.45 på onsdag i Klubblokalen på Schaktsgatan
Cardio Intervall kl 18.55 på onsdag i Varagårdshallen
Spinning kl 18 på torsdag i Klubblokalen på Schaktsgatan
HappyHour – Medelgympa kl 10 på lördag i Sporthallen

Cardio Intervall

Med start onsdagen den 16 januari kommer det att finnas träningsmöjlighet på onsdagar kl 18.45 på Varagårdsskolan. Det kommer bli ett tufft intervallpass med fokus på pulshöjande övningar (utan koordination) som till viss del kommer att varvas med funktionella styrkeövningar och de flesta övningarna utförs med den egna kroppen som motstånd.

Till skillnad från F.I.T som är ett stationsuppbyggt pass är detta ett pass där vi utför övningarna samtidigt för att om möjligt kunna motivera och peppa varandra ännu mer.

Det här passet kommer att finnas under en begränsad tid och som det ser ut nu rör det sig om tre veckor. Dvs 16, 23 och 30 januari.

Ledare: Jessica Tjärnberg

Musiken är viktig!

image
I alla fall för många av oss. Musiken gör att vi orkar prestera det där lilla extra. Här mixas musiken till F.I.T av Tommy, som är en av spinningledarna. De där grå och gröna rutorna är musikblock som tonas ner, speedas upp, mixas ihop och förlängs. Allt för att bli lagom långa och lagom snabba intervaller. Vi får se hur det slutar, eller rättare sagt – vi får höra hur det slutar. /Jessica

Vad händer på onsdagar?

Ja, den frågan har ställts många gånger.
Annika som förra året hade XL-gympa på onsdagar blev mamma i höstas och är nu föräldraledig. Hon har inte möjlighet att hålla några pass förrän tidigast i februari. När hon sen kommer tillbaka är det inte helt spikat vilken typ av pass hon kommer att ha därför är det heller inte inlagt något i schemat. Vi ber om att få återkomma om detta.

Men fram till Annika kommer tillbaka då? Jo, eventuellt kommer det att bli ett intervallpass med en mix av funktionella styrkeövningar och hög puls. Eftersom detta inte är riktigt klart ligger det inte i schemat. Men förhoppningsvis kan vi komma med mer information om detta nästa vecka.

Äntligen är hemsidan igång!

Ni är många som har saknat vår hemsida och det är väldigt kul att höra.
Det är lite småjusteringar kvar men i dagsläget känns det viktigt att vi får upp vår hemsida och lättare kan kommunicera med er.

Eftersom det tar tid att få till en hemsida som har allt ni behöver kommer sidan att fortsätta utvecklas. Saknar ni något är ni alltid välkomna med kommentarer.

Ha en bra dag!

//Jessica, Bjuvs GF