Vårtermin 2017

God fortsättning!

Snart ringer den nya året in – 2017 here we come!

Taggade för massor av härlig träning. Barnen får chans att redan från tidig ålder få bra kontroll på sin motorik och balans som längre fram i åldern kan utvecklas till mer avancerade övningar om man vill. Och alla vi vuxna ser till att hålla oss friska och hälsosamma med regelbunden och rolig träning ”nära dig”.

Vi är stolta över att få presentera några nyheter i vårt schema, BoxFit, Zumba, Medelgympa Plus och Morgonyoga. Och vi hoppas ni kommer tycka det är lika kul som vi gör!

Hjärtligt välkomna till vårterminen 2017 hos Gym mix Bjuv – Bjuvs gymnastikförening! Måndagen den 9 januari kör schemat igång.

Länk till dokumenten i Pdf format

schema_vt17   passinformation

schema-vt17

Kostnadsfri Julträning

Vi vill främja folkhälsan och bjuder in alla (medlem som icke medlem) att träna hos oss på bestämda dagar och veckor under jul & nyår. Ta med en när & kär så har vi roligt tillsammans!

ObS! Vissa pass (spinning & box) behöver bokas via sms på angivet nummer i Schemat. Skriv ditt namn + vilken dag och vilket pass du önska boka plats på.

Välkomna!

jultraning-ht16_vt17

 

 

 

 

jultraning-ht16_vt17

Terminsstart Höst 2016

Äntligen är hösten kommen och vår träning kan återigen starta, ni som följer oss på facebook har redan sett hur terminens passupplägg ser ut. Och för er andra så kommer informationen även här. Klicka på nedan länkar för att komma till schema. Dessa finns även utplacerade i pappersformat i de olika hallarna.

Varmt välkomna, nu kör vi HÖST 2016

Schema här får du en god överblick för hela veckans utbud

information här hittar du en kortfattad text om alla pass, samt lite medlemsinfo

HappyHour terminens passplanering gällande lördagens HappyHour (obs! bokning)

Söndag terminens passplanering gällande söndagens Rumblebag / Box / Tabata

Sommarträning 2016

Nu är schemat fastställt, passen fördelade och tiden bestämd och vi släpper årets sommarschema. Som tidigare år försöker vi ibland vara ute om vädret tillåter.

I år har vi valt att lägga in spinningen i sommarträningen. Är du spinnare som mot förmodan inte skulle vilja träna övriga pass och därmed inte köpa sommarkort kan man såklart fortsätta på sitt befintliga krysskort.

Under 10 veckor (v 24-33) har vi tre pass/vecka enligt nedan schema, detta för en kostnad av 300:- Alternativet att betala per gång finns också, då kostar det 20:-

Betalning kan sker via BG 210-7746, swish 0722-11 84 28 eller kontant på plats, och korten börjar säljas redan på morgondagens Rumblebag.

Vi ses i sommar!

(klicka på bilden för större format)

Sommarträning hemsida

Terminsstart 2016

Imorgon måndagen den 11 januari drar nya terminen på Bjuvs gymnastikförening igång. Vi önskar alla gamla och nya medlemmar hjärtlig välkomna.

Obs! Notera att Bamsegympan startar en vecka senare – 21 januari

Vi önskar alla barn, ungdomar och vuxna hjärtligt välkomna!

Ni finner samtliga pass samlade i vår kalender här på hemsidan.

Tips! Man kan få en bra överblick på hela månaden genom att i kalendern välja Agenda och sedan Month 

Kalender

 

Kostnadsfri julträning

Nu lackar det mot jul, det vimlar av människor i handeln och vi har en förmåga att lätt stressa upp oss inför jul. Ta en paus i allt stök, investera i dig själv och din hälsa – kom och träna med oss!

Under tre veckor bjuder vi på kostnadsfri träning, man behöver inte vara tidigare eller aktiv medlem. Så passa på att dra med kompis, förälder, make/maka, granne, kusin… eller någon annan. Träna och ha skoj tillsammans.

Bild1

 

(klicka på bilden för att se den större)